Nieuwe Free Learning ‘Gezond Blijven’!

Mogelijk gemaakt door
Gezond & Zeker

16.853.227 Weergaven op YouTube

Nieuwe Free Learning ‘Gezond Blijven’!

Gezond & Zeker heeft een nieuwe Free Learning gemaakt. Het is een bijzondere, hij gaat volledig over ‘Gezond blijven’. Je leert daarin meer over hoe je gezond kunt blijven als je in de zorg werkt. Op zich is dat al een rare kronkel: je werkt in de zorg om andere mensen weer op de been te helpen, maar ondertussen loop je kans er zelf aan onderdoor te gaan. Daar gaat deze module dus over: duurzame inzetbaarheid.

De Free Learning ‘Gezond Blijven’ is een mengeling van opdrachten, (soms) confronterende vragen en veel filmpjes (onder andere van IZZ). Vrijwel alle thema’s die te maken hebben met gezond blijven in de zorg komen aan de orde. Van je slaapkwaliteit en stress tot ouder worden, de overgang en het omgaan met de dubbele belasting als je zorgverlener én mantelzorger bent. De rode draad wordt gevormd door de energievreters (waar je op leegloopt) en energiegevers (waar jij energie van krijgt). Dat is voor iedereen anders en de kunst is een goede balans te vinden. Daar gaat deze module over. Je vindt de module hier. 

Deze website is ontwikkeld door Gezond & Zeker en LOCOmotion, in opdracht van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.