Nieuwe Website Scouters!

Mogelijk gemaakt door
Gezond & Zeker

16.853.227 Weergaven op YouTube

Nieuwe Website Scouters!

Omdat het aantal bezoekers van de website van Scouters continu groeit en je er steeds meer toegankelijke informatie, onafhankelijk advies en innovatieve hulpmiddelen voor en door mensen die beter willen bewegen kunt vinden, was het nodig de site helemaal te vernieuwen.

De site is nu duidelijker, overzichtelijker en heeft een betere zoekfunctie. Ook is de toegankelijkheid nu optimaal: de site voldoet aan alle eisen van de WCAG (Web Content Accessibility Guidelines). Daarnaast zie je een interessante integratie met de ZelfredzaamheidsRadar en de 'Ik wil beters'. En er is veel plaats voor nieuwe hulpmiddelen, tests, blogs, keuzehulpen, etc. Op die manier is de site een bron van informatie voor iedereen met een beperking die beter wil bewegen. Maar ook voor mantelzorgers en zorgverleners die hen daarbij begeleiden.

Mee doen? Scouters is een platform voor en door mensen die beter willen bewegen. Scouters rolt vooral op vrijwilligers die elkaar en de veel grotere community in Nederland en Vlaanderen helpt met tips, adviezen en zelfhulp. Onafhankelijkheid staat voorop. Heb je ideeën, wil je mee doen? Ga naar de site en stuur een mailtje.

Deze website is ontwikkeld door Gezond & Zeker en LOCOmotion, in opdracht van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.