Workshop Innovatief leren op Gezond & Zeker Innovatiedag (13 Mei)

Mogelijk gemaakt door
Gezond & Zeker

16.853.227 Weergaven op YouTube

Workshop Innovatief leren op Gezond & Zeker Innovatiedag (13 Mei)

Je ziet steeds meer moderne media en apps om vaardigheden rond til- en transferhandelingen aan te leren, op te frissen of te vernieuwen. Zo ook in het kader het eUlift, een Europees project waarin België, Hongarije, Spanje, Litouwen en Nederland samenwerken. Daar wordt gewerkt aan een serie innovatieve 3D animaties van transferhandelingen die zorgverleners op hun mobiele telefoon kunnen zien, kunnen draaien en in- en uit kunnen zoomen.

Tijdens deze workshop ‘Innovatief leren’, die wordt geleid door Nico Knibbe (LOCOmotion), worden voorbeelden gegeven, zal worden getoond waar en hoe je ze kunt vinden en hoe je ze desgewenst zelf kunt gebruiken. Ook gaan we samen aan de slag om de voor- en nadelen van deze innovaties voor de praktijk te ontdekken. Wanneer kies je voor boekjes, e-learning, films, 3D of zelfs VR?   

Schrijf je ook in voor de workshop ‘Innovatief leren’ die we op 13 Mei op de Gezond & Zeker Innovatiedag geven. Je kunt je hier inschrijven (het is workshop nummer 43).  Wees er snel bij, er zijn maar 40 plaatsen.  

Deze website is ontwikkeld door Gezond & Zeker en LOCOmotion, in opdracht van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.